Aug. 29, 2013

Tack alla ni söta som klickar er in på min blogg. 😘


Sopar

Mina favorit appar just nu är

⚪ Instagram
⚪ Facebook
⚪ Minion rush
⚪ 4pics1song
⚪ Videfyme
⚪ Camera

Haha ganska tråkiga appar, men det är som som använda mest kust nu iallafall :)

:) !


Haha! Orkar inte prata! Älskar mina nya fransar!

Åh vad jag saknar min fransar!!


Glossybox

Beställde min allra första glossybox igår..spännande :)
Bonus dottern har en prenumeration på den och har haft ett tag och ibland har hon visat vad hon fått i den.. Ganska roliga saker.. Så nu beställde jag som sagt en själv. Får se om det är nåt att ha :)

:) !


Sushi

God dag!
Idag blev de lite träning på morgonen, crossrraining och squats. Det är sp härligt när det är gjort. Till lunch blev de underbara amazing thai :) inte ovanligt.. Haha.. Men de e ju så gott! Har tillochmed med börjat äta sushi :) min mamma säger att dom bitarna jag äter heter inside out.. Med en god röra i med crabfish.. Yummie!! :D det blir eventuellt en PW till kvällen kanske också.. :)
Och sen idol ikväll igen ! :D :D

( inte den sushin jag äter på bilden nedan, bara ett exempel :) )

:) !


Haha


Oväntat resultat

Här om dagen eller ja i lördags, tog jag kort på min mage, som jag då gjorde samma sak för några månader sen för att se skillnad.. Med hjälp av att bara sluta äta godis på vardagarna, som jag trodde var värdelöst har visat sig gett mycket resultat!! Jag blev så enormt peppad av dessa två olika bilder.. Samma mage alltså! Galet! :D fast alltså jag kommer tyvärr inte lägga upp den bilden här.. Än iallafall :) men jag tänkte jag skulle försöka med en " följ mig med min vikt nedgång :)

Kram!!


Liseberg

Idag bestod dagen av att kolla lite på Ikea, och lunch på där också. Nästan ett litet måste när man är på Ikea :). Sen bestämde jag och min mor oss för att vi skulle till Liseberg med min dotter, och min man skulle ta med sin son på bio :) så vi har spenderat kvällen på Liseberg, jätte mysigt :)! Och min lilla kärlek åkte för första gången de "stora" attraktionerna :) innan har hon bara åkt den där gratis karusellen som bara åker runt runt .. De va jätte kul! Jag trodde hon skulle börja gråta och bli jätte rädd när det gick lite fortare och när man kom lite upp i luften och guppade, men nej då :) hon tyckte de va kuligt :).

Kram! :)


Wehoooooooo

Tänk om de blir så nu som man tänkt sig, älskar att skriva i krypto, men hatar att läsa i krypto!


Sol och värme!

Ja, det är mitten av augusti nu, vi fick våran "högsommar" i juli i två veckor, jag förstår inte vart det är påväg alltså, när jag var yngre typ i 12 års åldern då var det VINTER när set var VINTER, och SOMMAR när det skulle vara SOMMAR och...... Ja ni förstår, tröttsamt :(. Det ända man gör är att drömma om utomlands resor, och så ser man alla på Facebook. "Nu åker vi till Cypern/Turkiet/Grekland" ja vissa har det bra. Jaja, man ska inte vara bitter :) haha..

Hejhej <3


Aug. 19, 2013

Jag suger på att blogga, men man blir så otroligt sugen ibland, sist jag bloggade sa jag att jag skulle dra igång en tränings blogg, men så blev de ju inte! Haha jag har för dålig moral för allt tränande och "nyttig" mat. Men jag undrar om jag inte ska bli en liten salladsätare och fisk kanske, har hört att sallad och kött ska vara det bästa. Har i ochförsig testat det själv innan i samband med träning och gått ner 10 kilo men vart har den moralen tagit vägen undrar jag, så tänker jag även "vart är min motivation" ? Det räcker ju egentligen att ställa sig framför en spegel eller gå till nån kläd affär och prova ett par kläder?! Men som sagt det är den där kicken som verkligen behövs. Jag får se hur det blir men man måste ju iallafall försöka.

Kram!


Idol!!

Idag är det premiär för idol 2013! Wihoo! Vi laddar upp ! :)


Möhippa

I helgen vart de möhippa för min barndomsvän :) hon ska gifta sig i oktober visserligen men vi " tärnor " bestämde oss för att det fick bli på sommaren ändå :),
Det blev lek och annat skoj under dagen, sen en limousinen till huset där festen fortsatte med badtunna och grill och god dricka på kvällen, och där det också slog ihop till en "svenhippa" då killarna tog vår blivandes frus blivande man, haha hängde ni med? :)

Kramis!


RSS 2.0