Sen morgon

Idag vaknade jag lite senare än vanligt, blev lite smått chockad när jag vaknar och klockan är 11 redan, men har ju varit vaken lite då och då inatt .. men välling, och i morse va jag med vaken, somnade om helt enkelt.. ( GÖTT ) hehe.. men direkt när jag gick upp så blev de lite träning på crossen.. :) innan frukost och så :) det känns alltid bättre att träna lite innan frukosten.. vet inte om det är en myt eller inte att de e " bäst ".. då kroppen arbetar fortare att smälta maten man slänger i sig efteråt.. (?) inte alls någon expert så säger inte att det är så! :)

Kuligt

Tycker det skulle vara lite kul faktiskt om man kanske faktiskt skulle satsa på det här, men vad ska man skriva egentligen? hur man tränar vad man gjort eller vad man ätit ? blir lite fundersam..
 
Som idag till exempel kommer jag enbart att köra lite på crosstrainern kanske 30 min, ( är ju inte jätte fit än , så får ta det lungt ) och sen några mag övningar sit ups, och plankan. och detta kommer jag nog att göra veckan ut, och min kost kommer jag som sagt inte ändra på.. ÄN..! :) förutom att inte äta en massa gotta som jag tyvärr gör OFTA.
 
En sak som e viktig det vet jag som många andra att det är så jätte mycket lättare att ha en gottedag i veckan att " se fran emot" har läst många som kört den stilen, men till slut e man inte ens sugen på en sån dag heller för man vänjer sig, som med allt annat =) .
 
<3

Startar lite lätt..

Med att ladda hem appen " viktkoll "
Hade även den sist, den är jätte Bra! :)


Tränings blogg?

Funderar kanske på att göra denna bloggen till en liten " tränings blogg" alltså så man kan följa vad jag gör och min vikt minskning.. Sist jag började med allt tränande så blev de ju inte mycket av , tyckte jag va duktig som tappade 6 kilo på 2 veckor, så tror någonstans attrahera tyvärr " gav upp " tänkte att de fixar sig nog ändå.. Men 6 kilo är ju ingenting på denna kroppen tyvärr.. Måste ta i med " hård handskarna " haha, men jag kommer inte att gå på något gym eller så, eftersom att jag faktiskt har en liten crosstrainer hemma, och så kika lite på internet vilka olika tränings redskap man kan använda sig av hemifrån, de finns säkert massvis. Och det här med kosten kommer jag inte att förändra, eller kanske.. Men till en början om man ska tänka på all träning OCH kost, då går det bara runt i huvudet, vad ska man äta nu? Vad ska man inte äta? Hur mycket kan jag äta? När ska jag äta? Och allt de där.. Så blir man så suuuuugen på de man sagt att man inte får/ska äta.. Vi får väl se hur detta blir :)

<3 !


Vår

Äntligen är det lite vår känsla i luften, och förhoppningar från klart.se.. Med lite varmare grader .. Ååh väääärme!! Du är välkommen nu, jag älskar snö men nu får de va slut på vintern..

<3


RSS 2.0