Buuuu!!

Nu får jag skärpa till mig vad gäller bloggen, jag glömmer faktiskt av den, plus att jag iofs inte haft så mycket att skriva om eller orkat.. Att vara förkyld tar på krafterna! Och dumt nog så kan de hålla i sig hur lääääänge som helst.. Ikväll blir det iallafall el classico! GO BARCAAAA!! Och till det blir det lite gotta :)

<3 !


Justin bieber

Testing testing!! Haha


Blääääääääää

Bläääääääääääääääääääääääää!!!!!!!!


Just so you know!


Sött som bara den!

Semlorna blev jätte goda ! :) söta blev dom med, hade kanske lite för mycket socker i grädden, men så gott det var! Idag är det en sån där dum dag då jag tillochmed blir arg på besticken i lådan att som lägger sig fel! :O (?!) såna dagar är inte alla roliga. Men nu lyssnar jag på lite musik från glee! Älskar deras sång röster!!

<3


Semle dagen + pannkaks dagen!

Även kallad fettis dagen! :) här hemma blir det faktiskt semlor idag! Fast hembakta från grunden :), det är ju faktiskt semle dagen en gång om året. Har ju redan blivit lite träning idag ( cardio ) så efter semlan får det bli lite till :). Nu väntar vi på att degen skall jäsa klart för första gången, det ska bli spännande hur Goa dom blir! :) och självklart blir det " dröm semla " med vanilj i istället för den äckliga mandelmassan ! :)

( på bilden nedan är min mor ! ) :)

<3


Hej

På er, har inte alls känt för att blogga någonting.. Och dessutom är ni heller inte jätte många som läser denna bloggen ;p, men ni som ganska nyfikna de e kul att ni hittar hit :) haha, nemen jag ska försöka IGEN, att bli bättre på att uppdatera, bloggar oftast från min mobil, de e bekvämast så, men då e man också tyvärr ganska låst med inställningar och kort Osv.. Den senaste veckan då jag inte bloggat på har ni inte missat jätte mycket, nu blir det lite träning! :)

<3


WORD


Feb. 02, 2013

Det var en lyckad rolig kväll igår, trots att man bara var två stycken! Va kul Vi hade, det behövdes verkligen och det var första gången det blev Gretas. Den mest chockerande låt som spelades va " Carina berg - Björn Gustafson " en underbart rolig låt! En riktigt utstickande låt att dansa till hehe :)
Sen vart man hungrig som vanligt när man skulle åka hem och då blev de e körv på Statoil. Som man som vanligt inte äter upp då man e ganska tankad med dryck i magen! Haha. Fick inte ens i mig en halv korv!! Idag är det rätt lungt fast man blev lite sen lite senare på dagen, men nu e man bara lite "mysgosig" som jag kallar det. Strax Det melodifestivalens första "'delfinal" :) men innan dess e de mys med dottern till Disney jr. :)

<3 !


Myskväll

Ikväll blir det en mysig kväll med min vän "Anne" lite "vin&tjejsnacks" kväll :) kanske blir en sväng in till stan också, vi får se, ikväll är våran lilla hos hennes gudmor och hennes gubbe på sleepover mys :).

Har inte träffat Anne på länge , så de ska bli kul och ta ikapp lite :) de behövs!

Det finns vissa gränser ( att vara barnslig) haha skrattar bara......

<3 !


RSS 2.0