Dagens

Dagen började med att försova sig till dagis! Haha fast vi var ändå där vid 09.03. De e inte illa :) sen fick jag med
Mig min älskade pojkvän till skatås för en runda på 8km :) tråkigt väder, men älskar när det inte är för varmt när man ska träna eller gå en lång sträcka.. " förr " när jag tränade eller var ute och jogga eller gick en snabb takt föredrog jag helst lite regn och rusk , för man blir så svettig annars, eller ja de blir man ju hur som, men det känns inte lika mycket..:) men en runda blev de iaf :). Så nu ligger man i soffan helt avdäckad haha. Snart e de mat igen som gäller. Jag gjorde mig ett litet schema för en vecka igår :) med start idag. Än sålänge INGEN cola, som jag annars börjar dagen med till frukosten. Men det är inte alls bra!! Eftersom att jag e coca-cola Zero-man så får det kanske iaf bli ett glas ( kanske ). Åt tillomed en GROV macka till frukost :) haha. Händer aldrig men nu som sagt e det annat som gäller. Jag fick mig en sån spark i rumpan igår när jag såg resultatet på vågen hihi. Bara att fortsätta, och att även lägga om
Mina dåliga kost vanor! Dom är Inge det bästa. Men skall göra så gott jag kan! Ska bli spännande det här! :)

<3 !


Va härligt!!

Vi har inte haft någon våg hemma på ett tag, men idag när jag vägde
Mig fick jag ett jätte roligt besked!! Vågen är min nye bäste vän alltså! Va peppad jag blev!! Underbart med resultat, jag har känt på mig att jag gått ner lite men oj va glad jag lev när jag fick se de minuskilona :D nu har jag även gjort mig ett " tränings & ät schema " ska bli spännande!

På allt de här så blev jag sugen på cocos bollar haha så gjorde mig faktiskt några :) låter helt galet jag vet !! Men imon kör ju de "nya" igång :) .. Har ett gott recept på cocos bollar till er som vill testa.. Ganska likt det vanliga men
Ändå lite extra gott ! :))

100g ARLA SMÖR
1dl socker ( rågad )
3 dl Axa havregryn
2 msk Kakao
1,5 tsk vanilj socker
1,5 msk kaffe ( KALLT )
2 tsk sirap ( ungefär ) :)

Rulla i antingen cocos eller pärlsocker.. Jag själv brukar göra 50/50 :)

Jätte gott!! :)

<3 !


Jag

Har sååååå ont i min tand eller käke! Usch va ont jag har! Och jag vill verkligen inte till tandläkarn! Hoppas och tror faktiskt att det har med min förkylning att göra.. Men men.. :)

Naglarna blev göööör snygga ! :)

<3 !


Go mörra

Idag blir det Nagelfix med S ! Åh så ska jag klämma lite på bebis mage :) iihh hihi. Mysigt! Hennes mage växer som bara den! Så spännande och kul och se! Nu förstår jag hur S kände sig när jag väntade min lilla :)

Dessa dagar jag inte har bloggat, har jag sin sagt för det första inte haft någon insperation, det kan ju bero på att jag vart sjuk :/. Skyller på dagis bakterierna. Dom e inte o leka med :p men nu ska ja iaf försöka komma igång igen :)

Iaf- iallafall
Iofs- i och för sig ..

För er som inte förstår det! Haha, tvivlar inte på att ni förstår men man vet aldrig :p

<3 !


Igen

Nu var vi där igen! De här med inspiration med bloggandet, det känns så tråkigt att bara skriva om vad man gjort på dagen, alla andra bloggare skriver ju iofs också det med mycket annat också, och oftast samma saker, alltså går man in på den bloggen så finns de på ett ungefär samma inlägg på den andra bloggen, ja copycats finns det gott om. Men vad gör man inte för att få läsare? Operera det ena efter det andra, är det så man få läsare? " jag har enbart tränat till mig denna kropp " när de finns bevis innan att man fett sugit allt som går! Haha. Pinsamt ju, men tydligen lyckat ;).

<3 !


Nöjd!!


Socker

Idag har det enbart varit soffhäng! Haha, gör härligt! Sen blev det även lite bak tidigare ikväll , maränger fick det bli :) sen blev jag även sugen på Scones, så de blev bakat också :). Snart blir det sängen , imon blir det ögonfrans förlängning , spännande !! :)

<3 !


Myspys

Jag har vart dålig på att uppdatera här igår och idag, minns om jag kanske även missa i förrigår också, inte meningen, men man glömmer av det när man Inte är helt inne i det helt. Haha :) älskar att läsa bloggar, har läst kissies mycket, men nu i 3 v har det vart Annica och Marcelos bloggar då dom vart i Thailand och jag älskar verkligen Thailand. Var där för några år sedan, det är helt underbart där! Värmen, maten, shoppingen, folket :) oh va brun jag vart när jag kom hem .. Helt underbart var va det var :) en riktig tungvridare där!! Hahaha..... Nu ska jag fortsätta mysa med familjen !
Skall även se om jag kan då upp några gamla bilder från Thailand :)

<3 !


Nyklippt

Och Nöjd!!


Klockren


Film tips


Va kul!

Va glad jag blir när jag ser på min statistik att jag fått mer läsare! Och då har jag inte ens delat min länk idag alls :) va kul! Jag är fortfarande dålig på att blogga men de blir väl bättre (?) :)

Kärlek!

<3 !


Dumle

Idag har det inte blivit mycket gjort. Sovit igen sig från natten, inte ätit något på hela dan förutom en dumle cola i timmen ( typ ) haha. Men de får snart bli nåt att äta, ska försöka få i våran lilla älskling lite mat också , eller ja kanske inte överdriva men en yoghurt eller nåt.
Fick köpt två par leggins som sagt , bild kommer här på dom ena legginsen, dom andra e vanliga svarta, men dessa gillade jag ! :)

<3 !


Jan. 17, 2013

Hejje!
Usch va dåligt jag mådde igår.. :( hade sån huvudvärk kunde inte kolla i ljuset, fick ha en filt över huvudet, och mådde illa gjorde jag , så jag gick och la mig tidigt igår, men somnade jag då? Nä! Vände och vred som vanligt.. Inatt har våran lilla älskling inte mått bra, :( hoppas hon blir bättre snart. Det är så jobbigt att se sina barn må dåligt :( uscha! :(

<3 !


Hjälp

Snacka om att få en käftsmäll , här är man jätte duktig tycker jag, skippar godis, tränar o så.. Jag testade ett par leggins förut som jag också köpte ( fick av min älskling ) hehe. Me iallafall det jag skulle komma till är att jag måste ta i hårdare!!!!!!!!!! Aarrgghhhh.. Pepp som bara den nu! Får bli student dieten! Nudlar... ! Eller nåt. Detta funkar ju inte!

<3


Ingen anslutning

Det funkade inte att gå in på bloggen igår efter 11 tiden, vi hade ingen internet anslutning tyvärr. Så set blev inget bloggande igår =/ , fast de gör ju inte så mycket eftersom att de inte är många som läser denna haha! Men det är ändå fortfarande kul ! :)

<3


Bloggar

Läser lite olika bloggar, och även dessa " skvaller" bloggar. men alla skriver ju samma så vad är igentligen framgången med det? och alla som bloggar lägger ut samma saker. Det kan inte vara lätt för storbloggarna att blogga i och för sig, blir anklagade över att dom kopierar varandra. men alla läser väl samma världsnyheter? Varför ska man bli påhoppad för att man bloggar? eller "påhoppad" och påhoppad men tex skvallerbloggen jag läste så var det massa copycats hit och dit, ( haha alla skvaller bloggar kommer ta åt sig ) för dom alla skriver samma som sagt :P ..

<3

Snackis

Läste en artikel om hur mammorna vaknar och går upp på nätterna, när barnen vaknar och ska ha välling eller annat, jag tycker det är helt logiskt? Inget konstigt med det? Vi mammor blir ju mamma lediga medans papporna arbetar! ( oftast ) är det så. Och den visst finns ju dom gånger man inte orkar, och kommer så överens om att pappan faktiskt fixar nattamaten eller dylikt. Nu var det ju inte riktigt det artikeln handlade om utan att vi kvinnor eller ja mammor inte får tillräckligt med sömn alltid då pappor inte " hör " men jag får oftast ändå de timmar man behöver på middagsvilan :p..


Jan. 13, 2013

Allt godis föll ut på mattan! 2kg godis!! Vi åt typ inget igår som vanligt! Haha, vi var så mätta efter middagen igår. Men så idag så flög allt ut på mattan och sen i papperskorgen........ Tröttsamt! Jag som tänkte gotta mig idag istället. Men icke! Skit också!! Får väl baka nåt istället..

<3


Helt fel

Haha! Just nu befinner vi oss INTE på lek&buslandet ! :p nätet ville inte samarbeta förut alls! Haha, så nu e vi hemma efter en lång och mysig dag på buskandet och mysmiddag hos våra älskade vänner! Så nu blir det att kolla på resten av konungens återkomst.

<3


Busigt värre

Nu befinner vi oss på lek&buslandet med goda vänner och deras barn ! jätte mysigt att tjöta och fika medans barnen springer runt. :) de e klart att man får ställa upp och leka lite med hihi! Lite kul är det. En liten " ursäkt " att få leka av sig lite haha..

<3!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1471201/images/2013/pic_50f1799eddf2b315eea2e97d.jpg" class="image">


Candy

Today it's Saturday! And that means candy eating! Haha! But I feel already now that I'm not gonna eat that much , it's so typical!! You choose one day in week to eat candy and what u want, the day comes and you think mmmmmm yes finally ! But do you eat that much? That happened to me last week. I started with this January 2, so it's just 10 days ! But it's hard for those who eat candy and other junkfood all the time, to not eat it! I'm so tired all the time, and I'm angry, I'm down , I'm sad..it feels like when u stop smoking. And yes i know, been there to! But I know I have to be strong.. Because beach 2013 here I come!! Haha..

<3 !


Belieber

Haha! My friend is the biggest belieber I know! She really loves Justin Bieber! She lives after him! Crazy ! But I love her!

<3 !


English

Now I'm gonna try on to blog on English! i feel already now that it will go to pipsvängen as we say in Sweden! Haha, but I gotta try ! :D , ehhm and now what? Haha I have no idea what to write about, maybe about my day! I woke up at 10.30 am .. NOT cool ! But then I do wake up to give my baby girl "milk". But it's no excuse, any how when I had put on my face ( haha ) we did go to ica maxi to buy some food and other stuff we needed!
soon its time for the gladiators to enter on tv :) one of my fridays favorites! :) now! Go a head and Laugh at my English ! Hahaha . Love!

<3


Lashes

Jag brukar ofta få frågan , har du lös ögonfransar på dig nu? Nej det har jag faktiskt inte förutom om jag ska gå ut eller så. Jag använder sen en tid tillbaka mascaran från marykay, mycket snack om detta företag , bluff hit och dit, men verkligen inte ! Tycker jag! Det finns så bra saker där, visst det är dyrt men om man tänker på hur mycket nytt smink man köper då och då så jämnar det ut sig, det är samma sak med hudvården dom säljer! Helt galet bra! Så får ni frågan om ett " marykay party " eller så , så säg ja! :) ni kommer bli överraskade över sakerna som finns! :)

Lägger ut ett foto på ögonfransarna! ( inte helt nöjd, bilden är inte rättvis emot de långa ögon fransarna! ) haha.

Nu skall de iväg och handlas innan hämtning på dagis :) och idag är det fredag och gladiatorerna på tv :D MYS!!

<3 !


Som jag känner mig


Kvällsmys

Idag har dagen varit upp och ner, har vart så ARG! Irriterad och grinig, och den blev de glatt, och sen ner igen. Jag fattar inte! Eller jo, egentligen! Haha. Nu ikväll är det Barcelona på Tv, konstigt nog på en torsdag, det brukar annars vara tisdag-lördag eller onsdag-söndag. Men men de kanske e nytt schema inför 2013. Har precis tränat lite på crosstrainern, jag har så dålig kondis! Måste komma igång nu på riktigt, det var ändå snart 2 år sen våra lilla föddes, och ursäkter har man hela tiden! Dumt! Jag fick mig en "käftsmäll" förut när jag var inne på Facebook, den va klockren och den stämmer! Bilden nedan! :) kram på er !

<3 !


Snö

Åh det snöar! :) jag älskar när det snöar! Jag vet att de inte är många som tycker om det ! Men det blir så ljust och fint i vinter mörkret. :) här snöar det fint, snökaos och blå himmel! Härligt!


Glee!

 
Älskar denna låten, lyssnar på den flera gånger om dagen!  Men originalet är inte alls lika bra som glee's :)

Smör-Bygge

Idag blev jag löjigt sugen på choklad mitt upp i allt, och inte vilken choklad som helst utan kladdkaka! med gammaldags vanilj glass.. det finns aldrig gammaldags gräddglass på netto, där jag handlar. konstigt nog fanns det idag ! haha.. men när jag väl ska börja med mitt bakande så ser jag att det inte finns 100g smör av det ÄKTA smöret som är godast att baka med! vi hade ju såklart annat smör men de e som sagt inte lika gott. :P men som  vanligt som det säkert är i många andra hushåll att det finns 2 paket öppnnade haha.. så vi hade alltså 2 paket öppna så de va bara att slnga ihop smöret till 100g haha..:) bra blev de till slut iallafall.
 
Innan baket var det träning ( såklart ) c(: det blev en liten stund med crosstrainern. Åh vad jag älskar musik! det gör så mycket när man tränar, jag har sån dålig kondis så när jag väl var klar så kunde jag knappt andas.. får bli en bättring nu med konditionen och träingen över huvudtaget!
 
Alla brukar alltid lägga upp ( även jag haha ) när man ska äta något eller innan eller vad man har ätit. nu ska jag va så rolig tt jg sk lägga ut en bild påhur det ser ut när man ätit klart!!! hahahhaha
 

Ellen degeneres

Jag bara älskar The ellen show, jag skrattar så jag gåter när jag kollar på videos fån hennes show.. haha.. :D
 
 

OMG

Killen jag skrev om häromdan. han har gjort de igen! haha.. han skämmer ju bara ut sig.. han säger att hon ljuger , och stalkar honom hit och dit. vill inte ens länka till hans patetiska " åh d e synd om mig " blogg. men hur som helst.
Han säger att hon ljuger om allt och att han inte träffat henne hit och dit. men ändå har hon bevis och skickat det till honom. och när hon visar för honom att hon kan bevisa det så får hon tillbaka " Du din J*vla Slyna, jag ska slå sönder dig så du aldrig mer kan hålla i en telefon " Jag är påväg nu sätter mig i bilen och är påväg hem till dig. Är det en normal person?! Jag blir så arg. men det kan man ju inte säga till honom för då blir man white trash och det ena och det andra. och han har mage och skriva så mycket dåiga saker om henne och kalla sin egna son " han e inte min " den där jävla snorungen. vem är det som är sjuk hon eller han?!

Puh


Bild

Ja! Jag är ego! Älskar att ta kort på
Mig själv, men vem älskar egentligen inte det? Tror någonstans att alla har det i sig :) hihi. Men det dumma
Med att ta bilder är att 1-2 stycken av 20 blir bra, haha och man är inte sådär duktig ( eller iallafall inte jag ) på att radera bilderna efter sig så de blir massa onödiga bilder c(:

<3


Blir ledsen

En vän till mig träffade en kille för några år sedan, tjejen blev gravid, och det var jobbigt och tveksamt från båda hållen. Men så beslöt dom sig till slut att behålla barnet. Idag är barnet 2 år gammal. Och pappan lämnade mamman att föda ensam ! Och har sen dess också bara kastat skit på henne, och varit otrogen, och min vän har mått piss! Hon har kämpat och kämpat, och varje gång hon börjat må bättre så hör aset av sig och säger en massa
Saker som förlåt hit och dit. Sen går det några dagar och han e på samma nivå IGEN! Och han säger att hon stalkar honom och såna dumma saker. Han bloggar om hur " ett litet misstag " ska förfölja han hela sitt liv, han önska något han inte kan säga, men som alla som förstår är en jätte hemsk sak relaterat till henne och hans EGNA son som bor under samma tak. Han skriver om hur HAN blir förföljd och att hans nuvarande tjej får ta skiten, men det är ju HAN som startat alltihop! Och det handlar ingenting om hans tjej! Tycker bara synd om henne som hamnat emellan.
Han säger att hon hör av sig och såna saker och inte kan låta han vara. Men hallå? Allvarligt. Och när jag råka reagera och bli arg på det han skriver och har mina åsikter är vi korkade idioter och white trash ?! Och dessutom kan han inte ens visa kommentarerna vi skrivit till honom? Och inte någonstans i sin blogg eller inlägg skriver han om sin son. Usch!


Lunch

Men vad jag sover! Idag fick jag sov morgon igen ! :) min älskling är för söt! Men han har nåt i sig att när han väl vaknar så kan han inte somna om. Fast jag vaknade ju vid 8, men somnade ändå om, tanken var ju att luncha lite idag, men klockan blev så sent! Men de ska vi nog ändå hinna med! Är lite sugen på amazing thai faktiskt ! Det är så! Gott ! :) jordnötssåsen e mumma! Ne nu får jag änna sätta igång och försöka få på mig ett ansikte. Och idag blir det premiär för vägtullen haha ( för oss alltså ) idioti de där! Att man inte kan åka tex från Borås till Malmö utan att behöva betala trängsel skatt ! Dåligt.

<3 !


Jan. 07, 2013

Oj va trött jag är Idag! Sov så gott i natt så de känns som att tröttheten följt med mig hela dagen! Somnade med lillan vid 15.30 tiden och gick upp vid 18.25.
Men men, tänkte bara tipsa lite om en mini serie som börjar ikväll på 4an. Inkognito med bland annat Per morberg, i en av rollerna. Den verkar grym! Får iallafall ge den en chans :)
Får kanske fixa lite mys och baka Lite Scones till :)

<3 !


Tolkningsfel

Jätte tråkigt det som hände med flickan.

" När femåriga Elvira Nikqi skulle äta på McDonalds i Halmstad hamnade hon i stället på akuten med svåra brännskador. En kund råkade välta sitt nyserverade kaffe på henne. Kaffet var mellan 82 och 84 grader varmt. "

Står det när man öppnar själva Annonsen.
Men vart är detta Mc donalds fel? bilden hänger ju ut mcdonalds. Dåligt! kunde valt en annan bild.

Fotboll

Nu sitter jag och kollar på fotboll, vilket lag? Jo självklart kära Fc Barcelona! Alltså just nu e de första halvlek , minut 40! Och de står redan 4-0 till Barca! De e jätte kul att det blir så mycket mål! Men kanske med jämna mellanrum haha :) nu e de ju inte alls spännande! Men älskar att kolla ändå!
I pausen blir de en härlig stund med crosstrainern! Jag la upp en massa godis igår, men åt jag nåt? Ja, ett kinderägg och ett bett på kärleksmums muffinsen. Och jag som längtat Efter Lördag hela veckan! Haha. Men de blev lite idag istället :) en glass och en halv tablett ask! Mumma de! Ska strax ge mig på att träna en stund som sagt!

<3


Kameleont

Sitter och pratar om olika glassar, köpte nämligen ett 6-pack Daim pear för ett par dagar sen, men de är ingen annan än mig i familjen som tyckte att dom var goda. Jag fattar inte hur dom kan tycka de va äckligt, men jag antar att jag har kvar smaken av glassbilens " kameleont" glassar i huvudet. Åt alltid dom när jag var liten och handlade i glassbilen. Vilken tycker ni är den godaste glassen i glassbilen? :) ( förutsatt att någon läser - hahahaha )

<3


Haha

Detta känns lite väl onödigt! Att hålla på med blogg. Det är
Ju ingen som läser den? Haha.. Man skriver och skriver. Och yeeeaj! 100 sidvisningar.. Hmm? Är det ens någon idé att fortsätta? Iofs, då de också ganska avslappnande att skriva sådär ibland, :) så testar ett tag till!! :)

<3


Kärleksmums muffins!

Nu ikväll har vi bara varit hemma och myst! När vi åkte från våra vänner förut så åkte vi vägen om makkedonken :) gott! Då blev de chicken nuggets, de e såååååååå gott! Efter vi ätit bestämde vi oss för att baka kärleksmums muffins! Det är så mycket enklare och minde söligt med muffins! Skär man kärleksmumsen i fyrkantiga rutor ( som man egentligen ska ) så blir det så smuligt.... Men så tvekade vi lite Så vi köpte lite lördags godis och smaska på.. Men till slut blev det de ändå :)
ÄR DET LÖRDAG SÅ E DET :) haha ;)
Go kväll!

<3


Jan. 05, 2013

Känsla!


Gofika!

Nu sitter jag i soffan hos våra kära vänner ! Sååå mysigt dom fått det! Galet va dom har jobbat! Dom har redan fått i ordning på allt! Och S med sina fina mage ! :) hon e sååå vacker ! :). Har fått se massa bebis kläder! Så småååå kläder! Kan inte fatta att min lilla har vart så liten ! :) vi har myst lite med go fika också , självklart ;) hihi ! Gottigt. Nu blev klockan ganska mycket redan, hinner nog inte till varken H&M eller simhall.

<3


Hahaha

Dem va så klockren så måste dela den! Haha!!


Badhuset

Godmorgon alla goingar! Vad som
Står på schemat idag, är att åka hälsa på S & J i deras nya lägenhet, eller " hus " eller va mannu säger, de bor i ett stort hus, fast endast på över våningen. Såg jätte mysigt ut, och nu ska vi se hur de ser ut när dom är klara med flytten, sen efter det eller kanske innan, så ska jag till H&M, får se om jag hittar nåt skoj.. :) , och om vi hinner så åker vi nog till badhuset, ett äventyrs bad :) fast
Måste ju köpa en ny bikini också ju kom jag på! Eller så tar vi det imon. Får se helt enkelt, men nu blir de lite frukost till Jake och piraterna med min älskade lilla dotter ! :)

<3


Haha! Japp, ta't med en klack spark! :)


Premiär

Äntligen! Är en av mina fredags-favoriter tillbaka på TV :)
GLADIATORERNA! Jag har typ alltid haft chips till när jag tittar, ganska ologiskt egentligen, inte sant? Haha. Här sitter man och kollar på fita kroppar, och slänger i sig chips! Hur hänger de ihop? Haha!
Tittade lite på Aftonbladet.se på deras videos, och så kom jag fram till en äldre man som fick en biljett till ett slutspel inåt fotbolls liknande sport, åh sååå glad han blev! Och känslig som man e så böööööla man ! ( av lycka )! Givetvis, så gulligt att se! Har ni tid över, så ta en titt :) " hans reaktion har charmat hel världen" nåt sånt hette den !

Nu skall jag fortsätta kolla på gladiatorerna med mina älsklingar

<3 !


Min Logga

Hei Angelique! Lovade att skriva något skumt i din blogg! Hehehe jag ljög :) Näää skojar med dig. Behöver bara lägga upp din logga så jag får in koden i mallen.

Ny Design?

Nu har nästan hela dagen gått. Jag har kollat på ny design till bloggen, den jag har nu är lite tråkig, har ju haft den sen jag startade min blogg för några år sedan men struntade i den fullständigt.. tråkigt men sp blev det. Så nu satsar jag eventuellt på en ny design med hjälp av min mammas kompis, som kan massor om sånt där med design på bloggar och kort och photoshop, hon har också en blogg, den är jätte rolig att läsa :) ska se om jag får till en länk eller om ni får kopiera! Är fortfarande ganska "ny" eftersom att jag inte gett mig in i det innan. Det blev en gooooo enchelada i morse! MUMS! den är faktiskt godare dagen efter :), jag var nere i affären fö en liten stund sen.. jag gick ner i min ÄLSKADE Onepice, det finns de som säger att det kan man ju inte gå ut med! Men sen finns de dom som inte bryr sig alls och jag är en av dom! :) Sådeså! vad tycker ni? Nu väntar jag på mat, eller nej förresten NU vart de klart.. kyckling med curry & ris.. Mmmmmmmm!!! Mumma! Så iallafall.. nu ska min mammas vän gå på min blogg sen vid 6 tiden, och de skulle ta tid så... Hoppas det blir grymt!! :D Min mammas väns blogg: http://krakelgarden.blogspot.se/ <3 !

God morgon

God morgon Alla sötisar! Inatt blev de k gen rolig natt, har sovit ur dåligt, men sov igen det nu på morgonen! Därför detta " sena " inlägg hehe :) idag blir de nog en liten promenad ELLER en stund på crosstrainern jag fick i julklapp av min älskade! :) ska försöka att vakna till nu så man inte somnar till i denna Goa soffa och dessutom i onepiecen! Nu blev jag attackerad av min älskling med massa pussar! Så myyyysigt så! :)

Nu ska jag försöka äta nåt, dåres va de blir :) antagligen den goda encheladan eller hur de nu stavas! Haha, som jag gjorde igår.

<3 !


Buskis

Ikväll är det buskis på tv ! Det finns en hel del buskisar, med Stefan och Krister. Men den bästa av dom alla är " där fick du " har sett den ett antal gånger men den är fortfarande lika rolig! :D

<3


Vilken dålig kvalité !!


Onepiece

Den har äääääääntligen kommit! Väntade hela förmiddagen och lite på eftermiddan! Men sen blev jag " trött
" på allt väntande, hehe.. Så jag Tog min älskade lilla dotter till våran säng och somnade lite .. Och när jag vaknade så hade det kommit :) så glaaaaaad jag blev! Åh så vaaaaarm den är!

<3 !


Instagram

Följ gärna min instagram :) och Twitter

Instagram: Anchelick
Twitter: Ancheeliick

<3!


Glee

Jag kan bara inte få nog av Glee.. kalla mig galen , men jag älskar musiken, låtarna , karaktärerna! Är jag ensam om det? Idag hoppas jag verkligen att jumpsuiten jag fått av min älskade kommer! blir ju galen av denna väntan, det skulle ta 2-3 dagar! nu har det gått en hel vecka! Men de e klart.. alla dessa röda dagar och helg dagar. Får hoppas :) <3 !

Videosamtal

Hej! Det var inte igår. Jag e såååå usel på att uppdatera min blogg.
Jag läser bloggar hela tiden, men uppdatera min egen blogg nedå!
Men nu blev jag lite sugen, då jag sitter och video chattar med min bonus dotter!
Jag ska försöka att komma igång igen.

Det finns egentligen mycket att blogga om! :)

Stay tuned! <3


RSS 2.0