Cool :D

Har man inget att göra får man ju komma på nåt att göra ! Hihi, för ett tag sen så visade min stora syster mig en sida där hon kollade på vad hon passade i för frisyr, men på denna sida kan man även sminka sig lite o såna där roliga grajjor :D , så varför inte pilla lite med det :D .. Så här blev kortet :D inte de bästa men ! :))

Skall även lägga in original bilden så ska ni få se :P

HejHej!


Rastlös

Det har vart en helt underbar lördag idag , jag o min pojkvän o våran älskade dotter har bara varit hemma idag ( förutom att jag var iväg och handlade Thaimat ).. så de har bara varit film tittande o mys o Thaimat =) . man behöver ju inte alltid hitta på något att göra, man har de lika gott hemma :) Men nu har min pojkvän åkt till jobbet och lillan sover... är såååååååååååååååååååååååå rastlös!! zappa zappa o zappa igenom kanalerna om och om igen . finns ju INGET på tv ..

Men nu hittade jag nåt som iallafall är lite roande :) Jeff Dunham :D han e begåbad han ! :D..

blir galen på detta bloggandet , ser fram emot att sätta mig o bara skriva .. men de kommer ju inte ut nåt ur mig.. Åh så störande.. ! jag ska bli bättre på det här !

HejHej !


Ja-aaa 11-11-11

Välkommen tillbaka kanske ?

Hade denna blogg ett tag.. typ 2007 eller nåt, jag tror jag skrev 7-8 inlägg.. sen var det inte kul längre... Men problemet är igentligen vad är det man ska skriva ? Vad är det folk vill läsa ? Jag menar nu satt jag ju o bara stirra i skärmen , man vet ju inte vad man ska skriva som sagt. 

MEEN....!

Det blir la bättre med tiden kanske :)

Nu Börjar strax resultat delen av Idol 2011 , så  nu e de liiiiite spännande !.. Mina Favoriter detta år är ju Självklart Robin & Molly ! Dom har grymma röster ..

jahaajaa.. får väl se när jag skriver nästa gång, som sagt är inte bra på detta.. :P

Ha de bra sålänge =)


RSS 2.0